Gratis Verhuisservice

U kent het probleem wellicht wel, u wilt wel naar een nieuwe WebHost verhuizen maar u heeft geen idee hoe u uw website zou moeten verhuizen, u ziet er tegenop of u heeft er zelf geen zin. Wij nemen dit volledig uit handen en verhuizen voor u uw bestaande website. Sinds september 2017 bieden wij deze service gratis aan bij aanschaf van een hostingpakket. Wilt u een extra site verhuizen dan vragen wij u om een bijdrage van 25 euro.

Bestellen
Bestel en betaal gewoon bij ons een WEBHOST pakket en kies voor het verhuizen of bestellen van een domeinnaam zonder de TOKEN/EPP code nog in te geven. Op www.fixmeister.nl/support vindt u meerdere instrutiefilms hoe dit werkt

Doorgeven dat u gebruik wilt maken van de verhuisservice
Maakt u daarna via www.fixmeister.nl/contact een ticket aan met het verzoek uw bestaande website te verhuizen. Geef zoveel mogelijk gegevens van de bestaande website aan ons door.

1. URL van de te verhuizen website
2. FTP gegevens; gebruikersnaam en wachtwoord en indien beschikbaar ftp serveradres.
3. Indien beschikbaar; Controle paneel gegevens inclusief gebruikersnaam en wachtwoord.
4. Email: Door ons aan te maken emailadressen en welke wachtwoorden daarbij te gebruiken.

Email: Let op; als u gebruik maakt van imap mail dan heeft u email op de server opgeslagen bij uw huidige provider. Die email kunnen wij niet zomaar mee verhuizen, dat is iets dat u zelf kunt doen na de verhuizing. .